Vanitan spray tanning

Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vanitan lotions. Door verneveling van de VANITAN lotion met DHA (natuurlijk ingrediënt) over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint. Vanitan spray tanning lotions heeft de kortste ingrediënten lijst  waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan.

Een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint

Dit gebeurd door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. Je wordt bruin zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank.

Je loopt geen gevaar op het risico van huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment.

De spraytan blijft 6 tot 10 dagen zitten

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben een speciaal huidverzorgingsproduct (VANITAN maintener) die je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spraytan teint.

De spraytan behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten

Maar omdat je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, houden wij het op 30 minuten.

Je ziet direct resultaat

De lotion heeft wel enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. Afhankelijk van de gebruikte lotion op jouw huid, is de tijd die daarvoor nodig is tussen de 1 en 8 uur. In die tijd raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten. Hierdoor geef je de spraytan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen.