Behandelingen

Wimperextensions

Voordelen van wimperextensions

  • Mooie volle en lange wimpers zonder gebruik van Mascara
  • Van natural tot glamour look mogelijk
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt de wimperextensions niet
  • Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, sauna etc.
  • Geen tranende ogen meer door uitloop van mascara
  • De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd

Uw wimperextensions blijven gemiddeld tussen de 2 en 6 weken zitten. Een refill behandeling na 2-3 weken zorgt ervoor dat u altijd een mooie oogopslag heeft. U kunt de wimperextensions ook voor 1 gelegenheid laten plaatsen. Aftercare producten en nog veel meer zijn te koop in onze salon en webshop. Verzorg uw wimperextensions goed zodat u er langer plezier van heeft.

 

Gelpolish

Magnetic Gelpolish is het nagels lakken van nu!
De hoogwaardige hechting voorkomt loslating en garandeert en wekenlang draagplezier. De Gelpolish kan worden aangebracht op natuurlijke (teen)nagels en de kleuren kunnen aangebracht worden op acrylnagels en gelnagels.

 

Visagie

Wij laten bruiden stralen op hun mooiste dag en modellen schitteren voor de camera of op de catwalk. Of het nu om uw eigen bruiloft gaat of u heeft gewoon een feestje bij ons is alles mogelijk. Wil je stralen op jouw mooiste dag? Neem dan contact op!

 

Vanitan spray tanning

Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vanitan lotions. Door verneveling van de VANITAN lotion met DHA (natuurlijk ingrediënt) over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint. Vanitan spray tanning lotions heeft de kortste ingrediënten lijst  waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan.

 

Intensieve gebitsreiniging

Door verschillende factoren veranderen je tanden mettertijd van kleur. Deze verkleuringen kunnen makkelijk verwijderd worden met de juiste technieken. Wij gebruiken geen fluoride of peroxide. Hoewel Peroxide zeer effectief is in het bleken van tanden beschadigt het ook het tandglazuur. In plaats daarvan gebruiken wij een mix van natuurlijke ingrediënten zoals natrium bicarbonaat om een veilige maar zeer effectieve manier die stralende, witte, sprankelende glimlach te creëren zonder je tanden te beschadigen.